Role playing game

Iznenadno zvono na vratima prekinulo me u odijevanju za događaj kasnije večeras, pa sam samo navukla kratki svileni ogrtač na sebe i krenula prema vratima. Već sam okrenula ključ u bravi kada sam shvatila da mi se ispod ogrtača naziru samostojeće čarape, no nije bilo vremena, netko je već nestrpljivo maltretirao zvono, pa sam se nadala da možda neće ni primijetiti. Znala sam tko je pred vratima, ali poanta ove igre bila je upravo u tome da se pravimo da smo potpuni neznanci. Otvorivši vrata, ugledala sam ga u policijskoj uniformi, ozbiljna lica. Rekao mi je samo da mora sa mnom razgovarati i ako bismo to mogli iza zatvorenih vrata. Pustila sam ga unutra, a pogled mi je samo kliznuo niz njegovo čvrsto i predivno oblikovano tijelo, i na sve zanimljivosti koje su mu visile na remenu oko pasa. Prišao mi je bliže naslonivši me na ogradu stuba i samo tiho rekao kako sam uhićena zbog razodijevanja u javnosti. To je naravno bila samo maštarija koju smo oboje dijelili i razlog njegova dolaska morao je biti provokativan i pozivajući na seks. Uzeo je palicu s remena, njome lagano prešao kroz omču koja mi je držala ogrtač zatvorenim i zadovoljno se nasmiješio kad je vidio što je ispred njega. Uzeo je lisice i svezao mi ruke za ogradu stuba…”

Mašta radi svašta, i ova priča može se razviti u onoliko različitih scenarija koliko ih ljudska mašta može zamisliti. Zašto se toliko volimo igrati kad je seks u pitanju? Zato što je zabavno i maštovito, i jer nam razne uloge omogućuju da budemo netko tko nismo u stvarnom životu i da istinski uživamo u seksu ispunjavajući i najskrivenije maštarije. Glumeći seksi sobaricu, učiteljicu, policajca, vatrogasca ili dominu, otkrivamo svoje skrivene želje, svoje najintimnije ja, oslobođeni smo od inhibicija, predrasuda i strahova i samo – uživamo. I upravo je to poanta seksi uloga, potpuni užitak i zadovoljstvo u ispunjavanju želja i maštarija, vlastitih i partnerovih. Svatko od nas ima neku maštariju, neku skrivenu seksi fantaziju koju bi želio ispuniti, neki fetiš od kojeg mu cijelo tijelo zatreperi.

Seksualne maštarije mogu biti zdrav i nadasve ugodan način da iskusimo razne dimenzije seksa, bilo sami ili s nekim drugim. Neki ljudi maštaju bez ikakve namjere da tu maštariju i prožive, sama maštarija je ono što ih uzbuđuje. Veoma često vlada mišljenje da su maštarije znak frustracije, znak da nešto ne valja te da nečija očekivanja nisu ispunjena. No, nasreću ima i onih koji shvaćaju da su seksualne maštarije zapravo znak potpunog seksualnog zadovoljstva te da samo poboljšavaju obostrani užitak partnera. Partneri koji slobodno, otvoreno i s užitkom dijele međusobne maštarije postižu zavidan stupanj međusobne intimnosti i seksualne komunikacije, te na kraju iskuse i nevjerojatan seks.

Igranje uloga u seksu jedan je od tipova seksualnih maštarija u kojem je moguće iskoristiti maštu na mnogo različitih načina. Vaša mašta zapravo postaje senzualno igralište na kojem sami određujete scenarij, rekvizite, kostime i riječi kojima ćete uzburkati strasti. Maštarija započeta na javnom mjestu dodatno raspaljuje vašu maštu i uzbuđenje koje raste čini nas odvažnijima i samopouzdanijima. Natuknite neki seksi scenarij, otkrijte koliko je uzbudljivo šaputati zločeste stvari i kakav učinak to ima na vašeg partnera te kamo će vas zajednička igra odvesti.

Sanjarenja su danas i više nego ostvariva, seks je postao maštovitiji nego ikad, ponuda rekvizita za uspješnu predstavu svakim je danom sve bogatija, jedino je na nama da izaberemo koga glumimo koji dan u tjednu.

TEKST – Ines Skobe
FOTO – Robert Blašković