Zid požude

Iskustvo nas uči da su najjednostavnija rješenja najčešće i ona najbolja. Ako ste mislili da za uživanje u najseksi pozi trebate biti vrstan poznavatelj Kamasutre – varate se! Sve što vam treba lako je pronaći na svakoj lokaciji, dok je izvedivost i privatnost sasvim drugi dio te priče. Ali to i je posebna draž ovoga o čemu pišemo.

Uz nešto seksi odjeće i, naravno, predmet vaših skrivenih želja i strasti, dragu vam osobu, najvažniji rekvizit jedan je običan zid. O kojem je zidu riječ i koja je to i zašto najseksi poza? Evo odgovora. Znamo da seksi poza za razmjenjivanje „nježnosti“ ima točno XY prema Kamasutri i svaka je po nečemu posebna i zanimljiva, ali jedna se na ljestvici vrućine posebno ističe. Riječ je o pozi u kojoj ste s partnerom/icom u vrućem klinču naslonjeni na zid. Postoje varijacije na temu, ili ste okrenuti jedno prema drugome licem u lice ili je žena leđima okrenuta prema muškarcu – već prema željama. No, jedna je stvar zagarantirana – vruća atmosfera i mnogo strasti. Jedan od razloga zašto je ova poza toliko vruća jest upravo zbog svojevrsne sirovosti i žurbe koju ljubavnici iskazuju tijekom nje. Kada vas uzbuđenje u potpunosti svlada i kada ne razmišljate ni o čemu nego samo o tome da strgnete sve s partnera i zaskočite ga, ova poza pravo je rješenje za izražavanje tog intenziteta strasti. Suptilna agresija koja se javlja u trenutku kada muškarac stisne ženu uza zid poseban je začin koji dodatno raspiruje požudu.

Ukusi su različiti, pa je tako poza u kojoj je žena leđima naslonjena na zid, a licem okrenuta prema muškarcu savršena za muškarce koji vole dominirati i žene koje se vole osjećati submisivno. Budući da On u ovoj situaciji ima potpunu kontrolu, On određuje ritam. Mnoge žene uzbuđuje taj osjećaj ranjivosti i podređenosti. Jedan od bonusa jest dodatna stimulacija one “važne” točke, posebno kada se žena približi i čvrsto partnera stisne bedrima te se prepusti vatrenom ljubavnom klinču uživajući svim raspoloživim osjetilima. Želite li malo eksperimentirati te dodatno začiniti ovu pozu, djelomično zamijenite uloge. Licem prema zidu, leđima prema partneru, Ona će ponuditi jednu posve novu dimenziju igre koja će oboma pružiti mnogo užitaka. Žene, iznenadite ga i preuzmite kontrolu, budite dominantne i kontrolirajte igru na način koji vama odgovara, izluđujući ga pokretima koje možda i nije očekivao.

Kao i kod svih drugih poza, improvizacija vas može dovesti do otkrića nekog sasvim novog i vama svojstvenog interpretiranja. Na kraju krajeva, svatko je od nas drukčiji pa mu u skladu s time i odgovaraju drukčije stvari. Igrajte se, vjerujte partneru i slušajte ga, to je najsigurniji put do obostranog užitka. Na taj ćete način otkriti poze bolje i od „propisanih“. Možda vama ovaj prijedlog ne donese željeni vrhunac, ali zasigurno je svako novo i drukčije iskustvo pravi put k njemu.

 

TEKST – Ines Skobe
FOTO – Robert Blašković