Seksi rublje

Način na koji zavodljivo donje rublje dodiruje žensko tijelo, pada preko oblina i krivina te ne prekriva ono što ne treba malo koga ostavlja posve ravnodušnim. Jedan pogled na puteni dekolte, na suženi struk koji je zasigurno oblikovao crni čipkasti korzet s halterima koji napinju čarape preko njezinih bedara, tek malo vidljivi ispod ruba suknje, muškarcima ubrzavaju puls i golicaju maštu. Zavodljivo rublje, kakvo god bilo, pali mušku maštu i malo tko ostaje bez primisli pred prizorom u kojem se ono nazire. Neke muškarce uzbuđuje nježnost bijele boje i fina čipka koja daje romantičnu notu, druge pak crveno-crna kombinacija vamp-zavodnice koja zna što želi, a to će i dobiti; a neke pak začinjene verzije u kožnatoj ili PVC izvedbi. Kako god bilo, ukusi su različiti i svatko bira kako mu drago, ali jedno je sigurno, svatko će odabrati upravo ono u čemu se osjeća najpoželjnije.

U moru materijala, uzoraka i izvedbi, osim muškaraca mašti na volju mogu pustiti i pripadnice nježnijeg spola, birajući već prema ulozi za koju su raspoložene; bilo da je to u skladu s njihovim karakterom ili da su pod magičnim utjecajem čipke i svile otkrile neku novu senzualnost u sebi. Osim što žene znaju kako zavodljivo donje rublje djeluje na muškarce te kako ga upotrijebiti, znaju i koliko zadovoljstva pruža njima samima. Odijevajući zavodljivo rublje imaju jedinstvenu priliku predati se samo njemu i njegovu svilenom dodiru, u potpunosti osjetiti njegovu senzualnost i zavodljivost, tu mekoću dodira na koži koju osjećaju muškarci dok prstima otkrivaju što se nalazi ispod tkanine. Magičan dodir zavodljivog donjeg rublja budi usnule maštarije i svaka žena spremna je zavesti svog muškarca.

Zašto žene i muškarci vole seksi rublje? Zbog senzualnosti i uzbuđenja ono nas izaziva i draži, golica maštu jer je skriveno. No, iako je zavodljivo donje rublje tijekom svakodnevice i u javnosti skriveno od znatiželjnih očiju, žene itekako mogu iskoristiti svoje seksi rublje i pokazati svoj seksipil. Noseći makar jedan seksi komad ispod dnevne odjeće, žena se i u svakodnevnim situacijama osjeća senzualnijom i zavodljivijom i to se na njoj jednostavno vidi. Magična moć zavodljivog donjeg rublja daje ženama koje ga nose osjećaj samopouzdanja i seksipila, osjećaju se lijepima i poželjnima i sebi i drugima. Zavodljivo donje rublje mamilo je uzdahe od samog svog nastanka, a mnoge su slavne glumice demonstrirale njegov magični učinak i na velikom platnu. Iako su tadašnji primjerci za današnja poimanja estetike i seksipila malo starodmodni, onda su bili jednako senzualni i zavodljivi kao što su nama danas raznovrsni primjerci koji nas mame iz izloga dućana.

Na nama je samo da odaberemo što nas najviše pali. Zavodljivo donje rublje ima poseban učinak na (gotovo) svakog muškarca. Žena u njemu izgleda nevjerojatno zavodljivo i senzualno i malo koji muškarac može odoljeti onome što vidi pred sobom. Način na koji tkanina pada preko ženskih oblina i ističe njihove senzualne atribute muškarcima je uvertira za ono što slijedi. Poput divnog ukrasnog papira oko poklona, rublje je i svojevrsna predigra, gdje „odmatanje“ donosi užitak u dodiru svilenkaste tkanine ispod koje se nalazi još svilenkastija koža. Pomičući granice mašte, pomiče se i nježna svilena granica između lijepog ukrasnog papira i još ljepšeg poklona. „Odmatajući“ poklon, senzualnost kojom se tkanina miče pod prstima je neopisiva, a lakoća kojom klizi niz glatku kožu je zadivljujuća. Iako je zavodljivo rublje savršen stimulans, i vizualni i taktilni, ljepota žene koja ostaje kada se skine i zadnja krpica postaje PLEASURE, čisto zadovoljstvo.

TEKST – Ines Skobe
FOTO – Robert Blašković