Istarski Festival Vjenčanja SPOSAnews15 održat će se 31. siječnja i 1. veljače u Domu hrvatskih branitelja u Puli

SPOSAnews – Istarski Festival Vjenčanja i popratnih sadržaja okuplja najbolje regionalne izlagače koji nude usluge i proizvode vezane uz temu vjenčanja. Ovogodišnja petnaesta edicija Festivala održat će se 31. siječnja i 1. veljače 2015. godine u Domu hrvatskih branitelja u Puli. Pozivamo vas da u subotu, 31. siječnja popratite programe povodom Istarskog Festivala Vjenčanja SPOSA news15 u Puli. Svečano otvorenje održat će se u 12 sati u Domu hrvatskih branitelja (adresa: Leharova 1, Pula) gdje se održava Festival tijekom vikenda.

U subotu od 8 do 12 sati na trgu pored fontane uz zgradu pulske tržnice održat će se uvodni program otvaranja. Naime, Matteo Kociančić i Admir Hodžić grafitima će oslikavati panel ploču s motivima SPOSAnewsa. Bit će to poseban poziv na sudjelovanje otvorenju Festivala u Domu hrvatskih branitelja u 12 sati. Artimi produkcija pratit će nastajanje grafita te će ubrzo nakon događaja publika imati prilike vidjeti Time-Lapse video nastanka slike. Osmijehe će sigurno izmamiti i mlade djevojke u vjenčanicama koje će prisustvovati oslikavanju.

Od jutra će po Puli kružiti festivalska SPOSAnews vozila, dva Easy Rider Cadillaca koja će nakon otvaranja, a kroz dva dana trajanja Festivala, posjetitelji moći pogledati ispred Doma hrvatskih branitelja. U subotu ujutro u Cadillacu 1982 gradom će kružiti tradicionalan bračni par  koji će srdačno pozivati građane na otvaranje Festivala. U drugom EasyRider Cadillacu 1986 vozit će se rockerski bračni par. Festival SPOSAnews interesantna je svim stilovima vjenčanja i vjerojatno možete naći rješenja za brojne želje.

Svečano otvorenje Festivala u Domu hrvatskih branitelja počinje u 12 sati s modnom revijom na kojoj se predstavljaju Vjenčanice Biba, Vesna Sposa, Agencija Sandra, Angels Wedding, IANA dječja moda, P. S. Fashion, Vjenčanice Marie te ujedno timovi frizera i kozmetičara  Hair +,  Artbox Labin, L’art & co i Amata.

Udruga Birkina i Plesni centar Studio predstavit će se zanimljivim programom. Uslijedit će rođendanska fotografija te svečano rezanje vrpce od strane Jasne Jaklin Majetić, Predsjednice Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Pula koja će proglasiti Festival otvorenim. LF catering i vjenčanja pripremili su prigodno rođendansko iznenađenje za posjetitelje, uzvanike i goste.

Prethodne vijesti

Prošlog je petka, kao uvod u tjedan manifestacije SPOSAnews u Puli, održana dizajnerska modna revija u muzejsko-galerijskom prostoru Sveta srca. Po prvi put, reviju SPOSE mogli ste pratiti u live streamingu zahvaljujući tvrtki Medvid Produkcija iz Pule. Snimku programa revije možete pogledati od 27. siječnja na web stranici www.istralive.com!

Brojnoj publici u Svetim srcima predstavilo se ukupno 13 modnih dizajnera iz cijele Hrvatske. Revija je posvećena prezentaciji dizajnerskog viđenja vjenčanja. Jednim modelom na temu vjenčanja ili svojom modnom pričom, predstavili su se: Boris Pavlin, Martina Felja, Sonja Lamut, Sedma nit, Igor Galaš & Mario Treščec, Ivana Bačelić Sajko, Martina Herak, Iva Magdić, Laardesign, Vesna Kuiš, Katja Kliba, Sanja Kaić,  Doris Kolić, Stehlik by Anja Stehlik. O čarobnoj atmosferi koju su svojim kreacijama dizajneri donijeli u Sveta Srca najviše govore fotografije koje dostavljamo u privitku.

Očekuje nas još cijeli vikend u duhu vjenčanja. Pozivamo da otkrijete novosti koje za vas priprema agencija Tijara na svečanom otvorenju Istarskog Festivala Vjenčanja u subotu, 31. siječnja.