Dreft Fashion Week

Jučer je u Zagrebu održan casting za manekenke koje će nositi ovosezonske revije Dreft Fashion Weeka Zagreb koji će se održati od 20. do 23. studenog u Hypo Centru.

S obzirom na značaj Fashion Weeka u životopisu svakog modela koji planira karijeru osim u Hrvatskoj, graditi i u inozemstvu, kao i uvijek na castingu se okupio ogroman broj prelijepih modela. Osim već domaćim dizajnerima poznatih lica koja iz sezonu u sezonu zagrebačkoj publici predstavljaju njihove vizije za sljedeću sezonu, na castingu se okupio i veliki broj novih manekenskih lica koja će tek dobiti priliku postati dizajnerske muze i miljenice.

Neki od dizajnera koji su jučer birali djevojke koje će prošetati pistom u njihovim kreacijama su Ivana Popović, Marija Cvitanović, Iggy Popović, Artiđana i Kristina Fazinić, Simone Manojlović, Natalija Smogor te pobjednice Dreft Next Generation natječaja, Mirjan Krajina i Ana-Marija Kralj.

Tko su ti modeli koji su svojom karizmom osvojili naše dizajnere doznat ćemo uskoro na pisti Dreft Fashion Weeka Zagreb.

Program