25. Vegeta Croatia Open Umag

Pripreme za 25. Vegeta Croatia Open u samoj su završnici. Odlične igre Marina Čilićana upravo završenom Wimbledonu, kao i vrlo dobra forma njegovih glavnih konkurenata, najavljuju uzbudljive mečeve na umaškim terenima. Čilić je 2012. osvojio turnir čime je nakon 22 godine postao još jedan hrvatski igrač osvajač ATP Umaga.
Iako je i vrhunski tenis sasvim dovoljan razlog za dolazak u Umag, jubilarni 25. Vegeta Croatia Open nudi ove godine još mnogo više. Jubilej će biti obilježen atraktivnim egzibicijskim mečom četvorice nekadašnjih šampiona – Gorana Ivaniševića, Thomasa Mustera, Henrija Lecontea i Mansoura Bahramija- koji se igra19. srpnja na ATP stadionu, odmah nakon svečanog otvorenja turnira.

Bogat je i prateći program turnira. Tu je ponovno, po peti put, Istria Gourmet Festival, manifestacija koja na jednom mjestu okuplja sve najbolje što daje plodna istarska zemlja. Najugledniji istarski vinari, tartufari, maslinari i kuhari deset će dana u četiri zone posjetiteljima Umaga pružati užitke za sva osjetila.

Uz vrhunski tenis i gourmet program, jubilarni 25. Vegeta Croatia Open donosi i više od 100 sati uzbudljivog glazbenog i zabavnog programa. Glazbeni program ATP Party Nights otvorit će ove godine Hladno pivo, a odličnu zabavu jamče i nastupi Gustafa, Luke Nižetića, grupe Nola, Natali Dizdar i The Frajli iz Novog Sada. Ove godine po prvi puta se održava Summer Sensation party, show u trajanju od 4 sata u kojem nastupaju svjetski DJ-i, plesači, akrobati i profesionalni umjetnici s Ibize. Ulaz na glazbena događanja je slobodan.

Program 25. Vegeta Croatia Open Umag pogledajte ovdje.