Sponzorirani video – Wi-Fi dogs

Kreativan način da pronađete Wi-Fi…

Stiglo nam je ljeto i godišnji odmori u punom su jeku. Destinacija rezervirana, torbe spakirane, a vi spremni za nove doživljaje. Stižete na odredište i oduševljeno fotografirate sve oko sebe – dobar smještaj kojeg ste platili vjerojatno zadnjim novcem, predivan zalazak sunca na još ljepšoj plaži, novi kupaći kostim, simpatičan restoran, pa i svoj selfie i upravo shvaćate da ste ispali sjajno… Istog trenutka poželite svoje oduševljenje podijeliti s prijateljima. Kreće “upload” i traje, traje, nikako da završi. Tada shvaćate da nemate internet vezu! Kreće potraga za Wi-Fi signalom, grozničavo gledate u ikonu signala na vašem uređaju, ali nema ga nigdje. Netragom nestao. Je li moguće? Odjednom evo prvih crtica, signal se pojavio! Pojavljuje se i vama osmijeh na licu, noge klecaju od uzbuđenja. Ali, zaključan je. Signal. A šifru ne znate. I što sad? Postoji rješenje…

I sami smo se dosta puta našli u situaciji da smo bili u suludoj potrazi za Wi-Fi signalom. Pogotovo ako su to bile neke udaljenije destinacije u ne baš razvikanim mjestima. Nažalost, niti jednom nismo naletjeli na uslugu poput Wi-Fi psa tragača, domišljate i simpatične ideje Španjolca Joséa. Sigurno se pitate da li takvo nešto funkcionira?! Poduzetni José kaže da je njegova usluga 100% zagarantirana te se nada da će Wi-Fi tragači biti posao stoljeća. Kako ovi psići izgledaju na djelu i kako nanjuše signal možete pogledati u simpatičnom videu, pa prosudite sami efikasnost ove jedinstvene usluge.
Ako nakon odgledanog videa poželite unajmiti Wi-Fi tragača bacite pogled na Joséovu web stranicu Wi-Fi DOGS.

Vratimo se u stvarnost. Na tržištu preplavljenom reklama gotovo je nemoguće izmisliti nešto što će na duhovit i nenametljiv način privući pažnju kupaca, no izgleda da je Hrvatski Telekom ovim videom u tome ipak uspio. Na simpatičan način poručuju nam da ne trošimo svoj dragocjeni odmor tražeći Wi-Fi, već je dovoljno da postanemo korisnik Hrvatskog telekoma i jednostavno se prepustimo uživanju. Travel & Surf opcije nude vam povoljnije surfanje u inozemstvu u čak 88 zemalja diljem svijeta. Dakle, vjerojatnost da ostanete bez interneta jednaka je vjerojatnosti plasmana Hrvatske nogometne reprezentacije u finale na Svjetskom prvenstvu.
Povoljnije surfanje nudi se pretplatnicima i korisnicima bonova, a opcije Travel & Surf S, M i L prilagođene su vašim potrebama za surfanje tijekom nekoliko dana odmora, te će zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Istražite Travel & Surf opcije ovdje.

Sponzorirao Hrvatski Telekom