Super junaci

Jeste li ikada kao klinka ili klinac poželjeli biti superjunakom? Jeste li ikada maštali o tome kako budućnost planeta Zemlje ovisi o vašim posebnim moćima? Sigurno je većina vas, ponukana filmovima i crtanim serijalima o velikim mišićavim muškarcima i snažnim ženama, poželjela barem na pet minuta biti poput njih. E, pa, dragi sanjari, vrijeme je da se probudite i počnete misiju spašavanja planeta Zemlje. Kako? Pa vrlo lako. Svatko od vas, modernih i higijenski osviještenih žena i muškaraca, zna koji puta zalutati u kozmetički salon. Bilo da želite sebi priuštiti lakiranje noktiju, manikuru, pedikuru, njegu ruku, nogu ili cijeloga tijela, bilo da vas čista znatiželja natjera, svejedno je koji je razlog. Vjerujemo da znate da se prilikom pružanja takve usluge koriste profesionalni kozmetički proizvodi. Međutim, znate li na koji se način isti proizvode, testiraju li se na životinjama i koji im je sastav? Na koji način proizvodnja istih djeluje na zemlju? E, pa vjerujte nam na riječ – ponekad je bolje ne znati detalje, jer mnogo ih se proizvodi na vrlo štetan način za naš i životinjski svijet. Ali isto tako, dobro je znati da postoje proizvodi koji su proizvedeni i osmišljeni tako da nikako ne zadiru u prirodu i ne narušavaju sklad našeg planeta.

SpaRitual je tvrtka koju je pokrenula jedna vrlo mlada, ambiciozna i ekološki osviještena mlada dama – vizionarka Shel Pink. Pri pokretanju mislila je na svaki detalj, pa i najmanji. Svi proizvodi SpaRituala napravljeni su na potpuno prirodnoj bazi i ne sadržavaju formaldehide, toulen ni dibutil-ftalat.

Jeste li možda čuli za SpaRitual? Niste. Evo danas imate priliku postati SpaRitualist i dio ekološki osviještenog pokreta u kozmetičkoj industriji! Naime, SpaRitual je tvrtka koju je pokrenula jedna vrlo mlada, ambiciozna i ekološki osviještena mlada dama – vizionarka Shel Pink. Pri pokretanju mislila je na svaki detalj, pa i najmanji. Svi proizvodi SpaRituala napravljeni su na potpuno prirodnoj bazi i ne sadržavaju formaldehide, toulen ni dibutil-ftalat. Ne koriste životinjski DNK kao sastojak nego sasvim prirodne tvari. Zamislite lak za nokte koji se brzo suši, ima odličan sjaj, trajan je te se lagano nanosi, u potpunosti je prirodan proizvod i njegovo djelovanje neće ni u kojem slučaju naštetiti vašim noktima, a istovremeno je veganski proizvod. Međutim, to nije sve. SpaRitual ide i dalje. Naime, sva pakiranja koja koriste napravljena su većim dijelom od recikliranog materijala i ponovno se mogu reciklirati. Papir na kojem ispisuju deklaracije, reklamni materijal i slično napravljeni su isključivo na papiru koji je certificirala Organizacija za zaštitu šuma (Forest Stewardship Council). Materijali se tiskaju posebnom bojom na bazi soje i svako je pakiranje pažljivo odabrano da na najmanji mogući način našteti zemlji, kako bi ona ostala zdrava za primanje i pružanje života našoj djeci, kao i njihovoj djeci. Stoga, ukoliko se odlučite za SpaRitual, i vi poput superjunaka na neki način spašavate svijet od njegove propasti.

Filozofija SpaRituala vrlo je jednostavna: “Naša je posvećenost ekološki osviještenim pokretima kamen-temeljac za brend SpaRitual. Podržavajući SpaRitual, i vi pridonosite ekološki osviještenom holističkom kozmetičkom pokretu.“ Pa zar ćete propustiti biti dio revolucije? Provjerite ponudu SpaRituala i pronađite nešto za sebe.

TEKST – Nikolina Tkalčec