Vratimo licu sjaj

Dubinska hidratacija i uklanjanje sitnih oštećenja od sunca naša je glavna zadaća!

Ljeto je iza nas! Vratili smo se osunčani, odmoreni te puni dojmova s godišnjeg odmora. Opustili smo se i zaboravili onu dosadnu svakodnevicu koja nas povezuje s našim poslom. Vjerujem da su pripadnice ženskog spola, baš kao i ja, tijekom  odmora izbjegavale šminku te se navikle izlaziti tek uz malo sjajila na usnama i s neizostavnim dodatkom – naočalama. Dolaskom s godišnjeg odmora sve se vraća na staro, od jutarnjeg “žbukanja” do pažljivog biranja krpica koje ćemo prošetati gradom.

Često nanošenju debelog sloja pudera pribjegavate i zbog sitnih pjegica, mrlja ili neujednačenog tena, koji je rezultat predugog izlaganja suncu, kao i preslabog zaštitnog faktora. No, to nije pravo rješenje budući da je naše lice isušeno i žedno više nego ikad. Želite li preplanulim licem opet plijeniti poglede, potrebno mu je vratiti vlagu i elastičnost kako bi zablistalo.

Rujan je mjesec kada odmoreni prianjamo poslu, a istovremeno moramo ponovno posvetiti nešto više vremena i svome izgledu. Što se tijekom ljeta događa s našom kožom? Ljeto uz sunce, koje često može nanijeti i brojna oštećenja koži, uništava ljepotu našeg tena ispunjavajući nam kožu mrljicama. Mrlje i pjege najčešće se pojavljuju na licu, vratu, dekolteu i rukama. Koža je isušena, lagano naborana, a nerijetko i puna nečistoća. Sada kada ste još osunčani, za uklanjanje odumrlog sloja kože najbolje je rješenje mikrodermoabrazija, jer će ovaj nježan piling uz pomoć toka aluminijeva kristala maksimalno očistiti kožu te će, ako postoje problemi, izvrsno djelovati na akne, bore, mrlje i ožiljke.

Za podvrgavanje ovakvom tretmanu ne smeta osunčana koža, a i na sunce se ponovno možete vratiti već tri dana nakon obavljenog tretmana, naravno, uz korištenje zaštitnog faktora. Svaki pravi specijalist u ovom području nakon tretmana dodat će ampule Hyalurona te ih dodatno uz tretman ultrazvukom ubaciti u potkožje. Na taj način doći će do dubinskog vlaženja kože te ćete nakon tretmana osjetiti elastičnost i vidjeti novi sjaj na svom licu. U cijelom procesu važna je i kozmetika!

Budimo iskreni, ona je 60% svakog tretmana i stoga na njoj ne smijemo štedjeti, a osim toga važno ju je dobro odabrati. U ove još uvijek tople dane nije potrebno previše toga stavljati na lice. Važno je izbjegavati vitamin C, a moja je preporuka sve lagano, hidratantno i s puno kisika. Tu je profesionalna kozmetika Reviderm odabir s kojim ne možete pogriješiti.

Ukoliko nakon ovakvog tretmana mikrodermoabrazije i dalje primjećujete mrlje koje se nisu smanjile, pričekajte da izgubite boju i odlučite se za tretman fotorejuvenacije IPL metodom. Ova svjetlosna tehnologija i tretman koji vani popularno zovu “tretmanom filmskih zvijezda” već nakon samo jednog dolaska učinit će vašu kožu ponovno savršenom. Ne samo da ćete ukloniti mrlje i sitne kapilare nego ćete obaviti jedan lagani facelifting koji će vas pomladiti na prirodan način.

Dakle, nakon ljetnih dana jesen je godišnje doba u kojem ćemo puno raditi na svome izgledu te ćemo morati izabrati najbolje rješenje za ove male estetske zahvate. Moja preporuka je mikrodermoabrazija i IPL tehnologija, snaga svjetla u službi ljepote, tehnologija koja će vas oduševiti brzinom tretmana, a ono što je najvažnije – i izvrsnim rezultatima.

I mali savjet za kraj, ako ste odlučili učiniti nešto od ponuđenog za sebe, počastite se dodatno preparatom koji će biti upravo za vaš tip kože i koji će održavati postignute rezultate.
Ako niste sigurni što je za vas najbolje, pitajte, pišite nam ili uz pomoć analize kože saznajte odgovor na to pitanje.

TEKST – Kristina Ukalović  FOTO – Authentic Stock