Sposa News 2014.

Prošlog vikenda (25. i 26. siječnja 2014.) održao se 14. Istarski Festival Vjenčanja SPOSA news u Puli na kojem je bilo prisutno više od 70 izlagača. Mladenci i njihove obitelji mogli su vidjeti koji su noviteti u svijetu vjenčanja, susresti se s ljudima koji pomažu da Taj dan bude poseban te također prisustvovati brojnim besplatnim radionicama.

Osim modnih revija klasičnih vjenčanica priliku za predstavljanje svojih vizija vjenčanica dobilo je i 9 kreatora. Za najbolju kreatorsku vjenčanu haljinu izabrana je kreacija dizajnerice Sanje Kaić, a Elena Vižintin dobila je posebnu nagradu za kreativnost.

Nakon proglašenja najbolje dizajnerske kreacije uručena je i prigodna nagrada za najljepše uređen izložbeni prostor koja je pripala izlagaču IZO d.o.o. iz Balića pored Žminja.

Tijekom dva dana održavao se bogati program, a ono najslađe za buduće mladence došlo je na samom kraju festivala tj. izvlačenje nagradne igre “Na sedmom nebu” kada su podijeljene nagrade poput putovanja u Budimpeštu na Valentinovo za dvoje, fotoaparat za prve zajedničke bračne trenutke, razni popusti na vjenčanice, svadbene usluge te drugi poklon paketi za mladence.