Pronađi svoj put uz Beck’sova limitirana izdanja

U sklopu globalnog projekta Art Label, prvi put u Hrvatskoj lansirana Beck’sova limitirana izdanja Massarotto, Lollobrigida, Mrle – Hartera i Zigman – Svi beck’soljupci imaju priliku osmisliti vlastitu etiketu i pridružiti se originalnim rješenjima poznatih hrvatskih umjetnika.

Kako bi se brojni ljubitelji Beck’sa, kultnog njemačkog piva, potaknuli u pronalaženju puta do svog jedinstvenog dizajna, u sklopu globalnog projekta Beck’s Art Labels lansirano je limitirano izdanje Beck’sa, nastalo u suradnji s poznatim hrvatskim umjetnicima Maurom Massarottom, Idom Prester, Damirom Martinovićem Mrletom i Jurjem Zigmanom. Tim povodom pokrenuta je Facebook nagradna igra „Dizajniraj svoju etiketu“ od 12. kolovoza do 23. rujna kako bi se svi beck’soljupci mogli inspirirati limitiranim Beck’sovim izdanjima i iskušati se u osmišljavanju vlastitih etiketa. Zahvaljujući ovom globalnom projektu s hrvatskim “štihom”, svi ljubitelji Beck’sa od kolovoza ove godine moći će uživati u posebnim izdanjima Massarotto, Lollobrigida, Mrle – Hartera i Zigman.

Posebno osmišljenom Facebook aplikacijom „Dizajniraj svoju etiketu“, koja se može iskusiti na linku: https://www.facebook.com/beckshrvatska/app_328759927258032, Beck’s svojim mnogobrojnim fanovima omogućuje osmišljavanje vlastite etikete koja će biti vidljiva na samoj boci putem Android aplikacije „Beck’s ključ“. Tom aplikacijom svim korisnicima omogućava se „oživljavanje“ etiketa domaćih umjetnika u 4D formatu koja se može iskusiti u istom formatu i putem citylight plakata. Osim što svi Facebook fanovi Beck’s piva imaju priliku doživjeti svojih „pet minuta“ pogledom na vlastitu etiketu i uživati u „iskakanju“ etiketa hrvatskih kreativaca, također mogu osvojiti majice Beck’s Art Label, a desetero najboljih nagradit će se Limited edition torbom designed by Sudar.

Projekt Art label premijerno je predstavljen u Hrvatskoj početkom ove godine s četiri limitirana izdanja renomiranih svjetskih umjetnika M.I.A., Seeed, Bert Rodriguez i Freegums. Do danas u ovom globalnom projektu sudjelovali su Jeff Koons, Damien Hirst, Tracey Emin, Yoko Ono, Andy Warhol i mnogi drugi priznati umjetnici. Projekt Art Label na svjetskoj razini postoji još od 1987. godine, kada je predstavljena prva umjetnička etiketa koju je dizajnirao kultni britanski dvojac Gilbert&George.

Tako će limitirana Beck’sova izdanja poznatih hrvatskih kreativaca, koja stoje uz bok rješenjima najistaknutijih svjetskih umjetnika, bez sumnje izmamiti osmijeh na lice i najzahtjevnijim estetima  te iznova osvojiti brojne ljubitelje ovog broj jedan premium piva u Hrvatskoj.  Duga tradicija proizvodnje ovog kultnog njemačkog piva u skladu sa strogim njemačkim zakonom o čistoći piva seže sve do 1873. godine. Beck’s svojom prepoznatljivom gorčinom i ugodnim hmeljastim okusom uveseljava beck’soljupce u više od 120 zemalja u svijetu.

Limitirana Beck’sova izdanja dostupna su u dva pakiranja – u bocama od 0,33 i od 0,5 l.