Balašević u Pulskoj Areni

Balašević u četvrtak u Puli… Zainteresirani, požurite očekuje se gužva!

Đorđe Balašević i Pula se uistinu vole! To će još jednom pokazati ovaj četvrtak, 4. kolovoza  u Areni, kada se sprema jedan sasvim poseban koncert.

Publiku na koncertu očekuje posebna scenografija kako bi upotpunila ugođaj te večeri dok je Đorđe pripremio sasvim jedinstveni program koncerta, uz pratnju mnogobrojnog orkestra, pripremljen isključivo za Pulu. Balašević je pripremio i iznenađenje za sve prisutne, a o čemu se radi, saznat će mnogobrojna publika koja dolazi iz svih krajeva regije.

Baš zbog velike gužve koja se očekuje te večeri, organizator najavljuje da se će se otvoriti čak tri ulaza Arene kako bi proces ulaska publike bio što brži i efikasniji. Također, bitno je za napomenuti da se ulazi otvaraju u 19 sati, dok koncert počinje u 21 sat.

Zbog velike gužve koja se očekuje, ali također i zbog činjenice da je cijena ulaznice jedinstvena, mole se svi koji imaju kupljenu ulaznicu da uđu u prostor Arene što ranije moguće. Kako ulaznice nisu numerirane, mjesta se zauzimaju po dolasku u prostor Arene, pa svima koji žele sjedeće mjesto te večeri, preporučujemo da dođu na vrijeme kako bi zauzeli svoje mjesto. Nakon toga, slijedi jedna nezaboravna večer pod nebom i zvijezdama uz zvukove najljepših pjesama Đorđa Balaševića.

 

Balasevic-Pula