Gran Fondo Nevio Valčić – 2016.

Početkom svibnja južna će Istra doživjeti novu sportsku manifestaciju. Organizacijska duša biciklističke manifestacije rekreativnog karaktera proizlazi iz emocionalne sinergije između Biciklističkog kluba Pula i obitelji Valčić, u spomen Nevia Valčića – biciklističke legende iz 50-ih i 60-ih godina. Jedinstveni itinerar duž očaravajuće Istre u dužini od 115 km posvećen je upravo njegovom liku. Posebnost utrke dana je i ljepotom njezine trase gdje sudionici i pratioci mogu uživati u blagodatima prirode i visokom kulturnom sadržaju ovog područja: Medulin, Pula, Fažana, Vodnjan, Barban, Marčana i Ližnjan.

 

Na manifestaciji mogu nastupiti svi zdravi natjecatelji u dobi od 18 do 70 godina, pa ukoliko ste zaljubljenik u biciklizam i želite se okušati na ovoj predivnoj trasi prijavite se što prije i osigurajte svoje mjesto. Prijave je moguće izvršiti na službenoj stranici Gran Fondo Nevio Valčić – PRIJAVNICA, a sve ostale informacije o stazi, pravilima i programu možete pročitati OVDJE.

Samu manifestaciju nadopuniti će Sportska modna revija te Gastro Party što će zasigurno privući veliki broj posjetitelja.