Dani Komunikacija

Dani komunikacija već godinama potvrđuju svoju poziciju nezaobilaznog događanja koje okuplja oglašivače, agencije, stručnjake za odnose s javnošću, predstavnike medija, studente i ostale profesionalce iz komunikacijske industrije. Prošlogodišnje izdanje festivala oborilo je sve rekorde posjećenosti i zadovoljstva sudionika. Ako nam se do sada još niste pridružili u Rovinju, ove godine to svakako učinite.

Šesto izdanje Dana komunikacija održat će se od 12. do 15. travnja 2018. u hotelu Lone u Rovinju, a u Hrvatsku će dovesti stručnjake koji diktiraju trendove i budućnost naše industrije. Među prvim najavljenim imenima su Jayanta Jenkins (globalni kreativni direktor, Twitter) i Brad Parscale (direktor za digitalne medije predsjedničke kampanje Donalda Trumpa).

Posjetitelji mogu očekivati vruće teme iz industrije vezane za tehnologiju, inovacije, revolucionarne ideje i upravljanje podacima (data).

Osim predavanja vrhunskih govornika, Dani komunikacija poznati su i po nagradama Effie, IdejaX, Mixx i Young Lions Croatia, koje struka dodjeljuje najboljima u industriji za posebna postignuća i izvanredno tržišno komuniciranje. Večeri su rezervirane za dobar provod, nezaboravne koncerte i partije.

Opširnije o festivalu i programu možete pročitati na službenoj stranici Dani komunikacija.