Ciao Karmela – raj za oči i nepce

Vjerujemo da u svakome od nas čuči jedan mali gurman i da svi imamo barem jedno omiljeno jelo u kojem dok ga jedemo uživamo cijelim bićem. S druge strane sve više je osoba koje se i same upuštaju, a k tome i uživaju, u spravljanje raznih divnih jela koje nas tjeraju da živimo kako bi jeli umjesto da jedemo kako bi živjeli. Kada bi nas pitali tko je naš favorit i u čijim slasnim receptima i jelima uživamo onda bi svakako izdvojili našu dragu suradnicu, inače svima poznatu TV i radijsku voditeljicu Karmelu Vukov Colić.

Ono što je ističe od drugih je njezin osebujan i intiman način pristupa receptima i jelima koja su povezana sa svime što voli u životu, a na taj vas način privoli da isprobate i kušate jela koja možda do sada vašim nepcima čak i nisu bila draga. Svoju ljubav prema kulinarstvu s lakoćom pretače u zanimljive recepte koje je dakako već sve sama isprobala pa ukoliko neko jelo poželite pripremiti možete to učiniti bez straha od neuspjeha. Osim s našom domaćom hrvatskom kuhinjom vrlo dobro je upoznata i s onom inozemnom koju je “upijala” kad god i gdje god je stigla na svojim brojnim putovanjima.

Neke od njezinih ukusnih recepata možete pronaći u našoj Gastro kolumni by Karmela Vukov Colić.

Svakako ne propustite pogledati i njezine ostale primamljive recepte na web stranici “Ciao Karmela” jer vjerujemo da ćete sigurno nešto slasno pronaći za sebe koliko god izbirljivi bili.