Ideje za romantični izlazak u Londonu

Reading time 4 min

Pariz se može nazvati najromantičnijim gradom na svijetu, ali London, glavni grad navodno jednostavnog i ukočenog Ujedinjenog Kraljevstva, počinje mu biti konkurencija na sceni romantičnih izlazaka.

U Londonu postoje bezbrojne aktivnosti koje možete raditi kako biste noćne izlaske učinili drugačijim od uobičajenih, potpuno zabavnim i prilično uzbudljivim. Zaboravite na neugodne šetnje uz rijeku po mjesečini ili na muku da započnete razgovor u vinskom baru uz nekoliko čaša vina koje su vas koštale pola mjesečne plaće. Sve su to stvari koje su, oprostite na igri riječi, potpuno zastarjele.

Svi prijedlozi izlazaka koji slijede, a na koje možete otići dok ste u Londonu, doslovce će podići vaše spojeve na potpuno novu razinu. Ako planirate prvi spoj, zajamčeno je da ćete ostaviti upečatljiv dojam koji će natjerati vašeg partnera da se zapita što ćete smisliti za sljedeći spoj.

Bez obzira na to kakav spoj planirate, na njemu se ne želite pojaviti sa svom svojom prtljagom. Nitko ne želi razgovarati o vašoj prtljazi, pogotovo ne na prvom spoju. Zato, najprije pronađite Bounce luggage locker (Bounce – ormariće za prtljagu) kako biste sigurno sakrili svoje torbe i slobodno uživali u nezaboravnom spoju.

Od barova do binga te do izleta parnim vlakom u zalazak sunca, odlazak na spoj u Londonu nije nimalo dosadan.

Najbolji barovi za romantični izlazak u Londonu

 

The Star By Liverpool Street
Lokacija – 94 Middlesex St, London E1 7EZ

Večernji izlasci često se mogu činiti kao rutina, ali ne kada ste u Star by Liverpool Street. Ovo nije samo pub; to je društveno središte 21. stoljeća samo nekoliko koraka od kolodvora Liverpool Street. Zaboravite na potrebu probijanja leda; craft piva koja se stalno mijenjaju, fina vina i jelovnik koji je pripremio Hotbox London pružit će vam mnogo toga za razgovor.

Nakon što se smjestite, mogli biste se naći u raju za karaoke koji je smješten u podrumu, gdje možete birati između pet individualno tematski uređenih soba kako biste reproducirali svoje omiljene pjesme. A ako ste ljubitelj sporta, imate sreće.

Ovo je glavno mjesto u City of London (londonskoj povijesnoj financijskoj četvrti) za sportske događaje uživo, od Premier lige do Svjetskog prvenstva. Dakle, bilo da se radi o ležernom ručku, piću nakon posla ili zabavi vikendom, Star by Liverpool Street pružit će sve što vam treba.

London Bridge Rooftop Bar
Lokacija – Colechurch House, Bridge Walk

Jedan od načina da stvarno impresionirate svog partnera je da ga odvedete u London Bridge Rooftop Bar. Iz ovog bara na krovu noću se pruža nevjerojatna panorama. Zamislite cijeli horizont Londona koji se prostire ispod sa Shardom, Tower Bridgeom, Londonskim mostom, London Eyeom i Big Benom kao istaknutim znamenitostima na slici.

Bar je otvoren tijekom cijele godine i iako pružaju grijanje i pokrivače u hladnijim mjesecima, izvrsne za ušuškavanje, pobrinite se da vaš pratilac zna da mora odjenuti nešto što će ga grijati. Ne morate rezervirati stol, ali dobra je ideja ako to učinite jer prihvaćaju ulazak samo ako ima dovoljno mjesta. Ako ste vi osoba koja plaća račun, bit će vam drago znati da ovaj bar ima izuzetno povoljne cijene hrane i pića.

Ideje za prvi spoj u Londonu

The Sunset Steam Express
Lokacija – Victoria Station, Victoria Street

Penjanje na Primrose Hill u londonskom Regent Parku kako biste sjedili na travi i gledali zalazak sunca može zvučati kao izvrstan prvi spoj, ali ipak nije. Trava može biti suha i dovoljno bodljikava da vas svrbi tjedan dana, a zbog oblaka na dalekom horizontu možete požaliti što ste odabrali ovo odredište.

Impresionirajte svog partnera tako što ćete ga odvesti na Sunset Steam Express. Ova prekrasna stara parna lokomotiva polazi s kolodvora Victoria oko 18 sati na četverosatno putovanje kroz prirodu Surreya. Postoje tri paketa hrane i pića kojima možete razmaziti svog partnera tijekom putovanja, a to su pullman-style, premier ili standard, i svi su impresivni. Prenesite svoju ljubav na Steam express i bit će to spoj koji nikada neće zaboraviti.

Otherworld VR
Lokacija – 336 Acton Mews, Hackney

Nije uobičajeno otputovati zajedno kada izlazite s nekim prvi put, pa čak ni drugi ili treći put, ali otiđite u Otherworld i povest ćete svog partnera na neočekivano putovanje na rajski otok, doduše virtualno. Ovakav izlazak savršen je ako ste sramežljivi i komunikacija vam teško pada.

Nakon što se oboje smjestite u svoje kapsule i postavite VR slušalice, započet ćete virtualno putovanje sa svojim partnerom kroz čarobne krajolike i moći ćete međusobno komunicirati avatarima. Ne brinite ako rajski otoci nisu vaš odabir. Postoji mogućnost za uživanje u zombi apokalipsi i mnogim drugim virtualnim iskustvima. Otherworld VR doista vodi ljubavne veze u drugu dimenziju.

Hijingo
Lokacija – 90 Worship Street

Odvedite svog partnera u Hijingo i mogli biste izaći kao pobjednik na više načina. U Hijingo-u sve se vrti oko igranje binga, što može biti dosadno, ali u Hijingu to nikako nije slučaj i tamo sigurno nećete naletjeti na svoju baku.

Hijingo je najsuvremenija bingo dvorana s pokretnom grafikom, LED rasvjetom i glazbom koja će vas natjerati da zaplešete u svojoj stolici, a kamoli da se samo usredotočite na križanje brojeva na svojoj kartici. Postoje i emisije prije igre za povećanje napetosti i podizanje atmosfere kad izvučete bingo. Hijingo je uzbudljiv i zabavan spoj na kojem se nećete morati previše truditi kako biste postigli uspjeh.

Ideje za posebne večernje spojeve u Londonu

 

Aire Ancient Baths Spa
Lokacija – 2-3 Robert St, London WC2N 6BH

Aire Ancient Baths Spa nije mjesto gdje možete otići na prvi spoj, ali ako se viđate s nekim već neko vrijeme i situacija je prešla u rutinu, ovo će sigurno oživjeti odnos i učiniti da se vaš partner osjeća posebno. 

Kad uđete u zgradu nalik hramu od golih ciglenih lukova osvijetljenih svijećama, teleportirat će vas u vrijeme stare Grčke ili Rima, i to je atmosfera za koju je namijenjena. Vi i vaš partner ćete jedan za drugim uklizati u termalne ili hladne vode prekrasno osvijetljenih bazena na ovom terapeutskom izletu. Postoji nekoliko posebnih doživljaja kreiranih samo za parove, pa ako vinska kupka s partnerom ili zajednička masaža arganom zvuči dobro, na pravom ste mjestu.