Modna revija
Antonele Gregorović

Poznata istarska modna dizajnerica Antonela Gregorović ove godine obilježava 10 godina uspješnog profesionalnog rada te je tim povodom, u prostorima pulskog Muzeja suvremene umjetnosti, predstavila publici svoje nove kreacije Pret-a-Porter kolekciju proljeće/ljeto 2019. i Haute Couture kolekciju. S obzirom na obljetnicu modna revija je nosila prigodan naziv “Decade of Love”.

Uz modnu reviju, posjetitelji su mogli pogledati izložbu na lutkama 10 nagrađivanih ekstravagantnih haljina kao i izložbu crteža, Antonelinih kreacija koje su nacrtali učenici Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna iz Pule.

Suradnici na reviji bili su fotografkinja Ana Lorencin Buljan, za šminku su bili zaduženi iz Le Beauty Mansion, a za frizure Artistic, Andrea studio i Hair +. Glazbenu podlogu miksao je poznati DJ Denis Goldin.

Inače, Antonela Gregorović u svijetu mode je prisutna od 2002. godine, a profesionalnu karijeru započela 2009. godine, pod imenom ”Showroom Antonela”. Svoje kolekcije redovito predstavlja na modnim revijama u Rijeci, Splitu i Zagrebu.

Pret-a-Porter kolekcija proljeće/ljeto 2019.

Haute Couture kolekcija